Akac-tanya logo
corner left-topcorner right-top
  AKÁC-TANYA  
Elämyksiä Unkarin Pustalla.  
corner left-bottomcorner right-bottom

Tervetuloa Akác-tanyalle!

 

Tilamme on ottanut vastaan lomailijoita jo vuodesta 1998 ja toimintamme on laajentunut muutamassa vuodessa huomattavasti.
  Vuonna 2002-2003 olemme rakentaneet uusia ja viihtyisiä majoitustiloja sekä viime vuosien aikana lisää parkkipaikkoja karavaanareille. Tilaltamme löydät perinteisen suomalaisen savusaunan ja sen yhteydessä grillikodan illanviettoa varten, jossa voit pitää rennosti hauskaa ja syödä saunaillan päätteeksi. Saunaosastostamme on muodostunut kokonainen Sauna Boulevard, jossa voi kokea aidon savusaunan, savisaunan ja  perinteisen saunan löylyjä, sekä vilvoitella saunomisen välillä altaassa tai kokeilla suolapaljussa kellumista.

 


Lue lisää  Varaa  Aktiviteetit   Palvelut   Ajankohtaista

Moottoripyöräparkki

Motocamp Hungary on avattu Akác-Tanyaan tervetuloa kaikki moottoripyöräilijät!


10982236_366244946913931_2514504339736898370_n.jpg

 

 

Hiihtolomalla Unkariin

Vietä hiihtoloma unkarin Pustalla, Akác-tanya tarjoaa nyt edullisen vaihtoehdon hiihtoloman viettoon. Oletko kyllästynyt hiihtämiseen ja talvirientoihin, nyt on olemassa muitakin vaihtoehtoja nauttia hiihtolomasta. Hyppää vaikka hevosen selkään ja nauti lomastasi ratsastaen tai vaikkapa vaeltaen Unkarin Pustalla. Viikon ratasastusloma Akác-tanyan tilalla maksaa vain 294€ (alk.) sisältäen majoituksen täysihoidolla ja ratsastuksen (ei sisällä lentoja).

Hyvää Joulua

Riemukasta Joulua kaikille! Toivottaa Akác-tanyan väki. Joulua pustalla vietetään hyvän suomalaisen ruuan ja savusaunan merkeissä.

Tammikuussa 2015 olemme jälleen Helsingissä matkailumessuilla kertomassa uusimmista tuulista ja avaamassa uutta kautta. Tervetuloa tapaamaan meitä sinne, niin suunnitellaan yhdessä lomasi!

Motoristit

Motoristit

Tervetuloa Euroopan keskeisimmälle mp varikolle! Moottoripyörän voi jättää meille säilöön "pyöräparkkiin"...

Lue lisää
Ratsastajat

Ratsastajat

Oletko aina haaveillut ratsastavasi Unkarin Pustalla? Akác-tanyan hevostilalla kaikki on mahdollista...

Lue Lisää
Metsästys

Metsästäjät

Akác-tanya toivottaa myös metsästäjät tervetulleeksi. Järjestämme tarvittaessa kaiken onnistuneen metsästysreissun toteutumiseksi...

Lue Lisää
vaellus

Vaeltajat

Unkari tarjoaa elämykselliset ja unohtumattomat maisemat vaelluksille. Järjestämme vaelluksia eripituisia vaelluksia Unkarissa.

Lue Lisää

Built with HTML5 and CSS3 | Copyright © 2013 In-Natura kft. 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | +36 30 964 8272 | HU-11933296