Akac-tanya logo

Aktiviteetit

Akác-tanyalla löytyy paljon erilaisia aktiviteettiä ratsastuksesta lähtien maastopyöräilyyn asti.

Jos tykkäät hevosista voit kokeilla maastoratsastusta loputtomilla hiekkapelloilla ja kauniilla nityillä ja akasia- ja tammimetsän vilpoisilla teillä, mutta voit ajaa ravikäryilläkin, olla aasin rattailla ja hevosvankkureilla. Tai silittää tilan suloisia varsoja. 

Jos hevoskärpänen en purrut vielä, mutta haluat kuitenkin retkeillä ja ihailla kaunista maisemaa, ota sauvat tai maastopyörä! Jos haluat nauttia päivästä kavereiden kanssa tilan kauniilla pihalla, niin jalkapallogolf on sinun laji!

METSÄSTYSTÄ Unkarissa

Kuusipeurajahti alkaa taas lokakuun 1. päivä!  - varmista paikkasi ja varaa ajoissa metsästysmatkasi. Kaurispukkia voit jahdata syyskuun loppuun saakka.

Meillä voit jatkaa metsästysharrastusta jopa helmikuun loppuun asti, kun Suomen metsästysajat ovat jo umpeutuneet. Voit metsästää Euroopan parhailla kuusipeura-alueilla, mutta pääset myös villisika-, että kauris- tai vaikkapa fasaani- ja villisika-ajojahtiin. Suomalais-unkarilainen Akác-tanya ja metsästysalueet sijaitsevat vain n. 30 minuutin ajomatkan päässä Budapestin lentokentältä.

Metsästys

Yhteystiedot: Kati Unkari ja Suomi puh. +36 3096 48272

Built with HTML5 and CSS3 | Copyright © 2017 Innatura Hungary Kft. 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | +36 30 964 8272 | HU-25753781