Akac-tanya logo

Vaeltaminen

Unkarissa on helppo patikoida! Reitit ovat hyvin merkittyjä, ja niin aloittelijat että kokeneetkin patikoitsijat löytävät itselleen sopivia vaihtoehtoja tasaiselta maalta, sekä vuoristosta. Akác-tanya:lla räätälöidään retket asiakkaiden mukaan pienemmille ja isommille ryhmille.

Suuren tasangon pusta tarjoaa tasaista aromaastoa ja vilpoisia akasia- ja tammimetsäpolkuja loputtomiin – ympäri vuoden. Lähimaaston vaellukselle on mahdollista lähteä myös hevosvankkureilla.

Tutustu kävellen ikivanhojen unkarilaisten pyhiin paikkoihin Pilisissä. Budapestin lähellä sijaitsevan vuoriston korkein huippu on Dobogókö, joka niin ikään tarkoittaa "sykkivää kiveä" ja sitä pidetään koko maailman sydämenä. Vuoristo on täynnä mahtavia luolia, menneisyydestä kertovia raunioita, rotkopolkuja (osittain turvavarusteltuja) ja näköalapisteitä, joista avautuu maisema Tonavan mutkaan ja hyvällä säällä näkyvyys jopa korkealle Tatralle asti.

Built with HTML5 and CSS3 | Copyright © 2017 Innatura Hungary Kft. 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | +36 30 964 8272 | HU-25753781