Akac-tanya logo

METSÄSTYSTÄ Unkarissa

 Kuusipeura

Meillä voit jatkaa metsästysharrastusta jopa helmikuun loppuun asti, kun Suomen metsästysajat ovat jo umpeutuneet. Voit metsästää Euroopan parhailla kuusipeura-alueilla, mutta pääset myös villisika-, että kauris- tai vaikkapa fasaani- ja villisika-ajojahtiin. Suomalais-unkarilainen Akác-tanya ja metsästysalueet sijaitsevat vain n. 30 minuutin ajomatkan päässä Budapestin lentokentältä.

Metsästyshinnasto

Metsästys

Yhteystiedot: Kati Unkari puh. +36 3096 48272 tai Veli-Matti Suomi puh. +358 45 120 2002

Moottoripyöräparkki

 

Motocamp Hungary on toiminnassa ympäri vuoden Akác-tanyalla. Tutustu säilytyksen lisäksi moottoripyörien kuljettamismahdollisuuksiin myös! Tervetuloa!

Hiihtolomalla Unkariin

 

Vietä hiihtoloma unkarin Pustalla, Akác-tanya tarjoaa nyt edullisen vaihtoehdon hiihtoloman viettoon. Mikäli olet kyllästynyt hiihtämiseen ja talvirientoihin, nyt on olemassa muitakin vaihtoehtoja nauttia hiihtolomasta. Hyppää vaikka hevosen selkään ja nauti lomastasi ratsastaen tai vaikkapa vaeltaen Unkarin Pustalla. Viikon ratsastusloma Akác-tanyan tilalla maksaa vain 294€ (alk.) sisältäen majoituksen täysihoidolla ja ratsastuksen (ei sisällä lentoja).

Built with HTML5 and CSS3 | Copyright © 2017 Innatura Hungary Kft. 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | +36 30 964 8272 | HU-25753781