Főoldal

Kedves Látogató!

Oldalainkon a jól megszokott dolgok mellé több újdonság is felkerült.
Szolgáltatásaink köre jelentősen kibővült, szálláshely-kínálatunk új, kényelmes szobákkal bővült, a lakóautókkal érkezők számára tágas parkolót alakítottunk ki a házak közelében, megépült a Magyarországon egyedülálló Sauna Boulevard részeként a füstös szauna, a vályog- és a jurtaszauna, a meleg sós vizű dézsa, ahol kellemesen lebegve lehet gyönyörködni akár az augusztusi csillaghullásban vagy szilveszteri hóesésben.

De egy dologban nem változtattunk, a jó hangulat, és az otthonos környezet ugyanúgy várja az idelátogatókat.

Extrém szaunatúra Magyarországon

Az Extrém Szaunatúra Részletes programja

Az Akác-tanya a finn-magyar tulajdonban lévő Innatura Hungary Kft. által üzemeltetett agroturisztikai komplexum, ahol lehetőség van a szálláson kívül különböző magán- és céges rendezvények lebonyolítására, táborok, túrák stb. teljes körű megszervezésére.
De aki csak pusztán kikapcsolódásra, nyugalomra vágyik, az Akác-tanyán kipihenheti a hétköznapok fáradalmait, szolgáltatásaink a felfrissülésben is segítenek. Szálláshelyünk szobái és faházai 3 illetve 4 napraforgós besorolású minősített magánszálláshelyek.

S bár csak fél órára vagyunk a nagyvárostól, aki ideérkezik, sokkal nagyobbnak érzi a távolságot, hiszen ide nem ér el a városi zaj és stressz, itt az élet visszatér a természetes kerékvágásba, feltöltve ezzel az ideérkezőket energiával.

Köszönet barátainknak és vendégeinknek az oldalakon látható képekért!