Akác-tanya

 

Akáctanya

Tervetuloa Akác-tanyalle!

Akáctanya

Tilamme on ottanut vastaan lomailijoita jo vuodesta 1998 ja toimintamme on laajentunut muutamassa vuodessa huomattavasti.
 Vuonna 2002-2003 olemme rakentaneet uusia ja viihtyisiä majoitustiloja sekä viime vuosien aikana lisää parkkipaikkoja karavaanareille. Tilaltamme löydät perinteisen suomalaisen savusaunan ja sen yhteydessä grillikodan illanviettoa varten, jossa voit pitää rennosti hauskaa ja syödä saunaillan päätteeksi. Saunaosastostamme on muodostunut kokonainen Sauna Boulevard, jossa voi kokea aidon savusaunan, savisaunan, kotasaunan ja  perinteisen saunan löylyjä, sekä vilvoitella saunomisen välillä isossa paljussa tai kokeilla lämpimässä suolapaljussa kellumista.
Akác-tanya on suomalais-unkarilaisessa omistuksessa oleva unkarilaisen Innatura Hungary Kft.:n (Oy) majoitus- ja ratsutila. Tila sai alkunsa kun saimme syntymäpäivälahjaksi kaksi hevosta. Osa vieraistamme ehkä muistaakin vielä Mandyn ja Mohikánin. Kun suomalaiset ystävämme olivat tulossa vierailulle, soittivat he etukäteen, että haluaisivat myös ratsastaa ja näin syttyi idea ratsu-ja majoitustilasta.

Akác-tanya sijaitsee Újlengyelin kylässä 50 kilometrin päästä Budapestistä, M5 moottoritien varrella. Vaikka meille pääseekin nopeasti lentokentältä ja Budapestistä, tilamme on rauhaisassa ympäristössä akasia- ja tammimetsien ja viljapeltojen keskellä: melu ja kiire jäävät kauas. Meille voit saapua lomalle minä vuodenaikana tahansa. Voit itse päättää lomasi pituuden.

Meillä on tarjota sinulle laaja valikoima tekemistä lomallesi ja voimme taata että jokaiselle löytyy varmasti mielekästä puuhaa. Räätälöimme lomastasi oman näköisesi!

 Tutustu ratsastus ja patikointivaelluksiin, sekä Sauna Boulevardiimme! Retkivalikoimamme on laajentunut. Joten tutustu Gödöllön palatsiin, kauniiseen Tonavan mutkaan ja Szentendren taiteilijakaupunkiin. Lisätietoja kohdassa Retket. Vaikka toimintamme onkin muuttunut paljon ulkoisesti, kodikkuuden ja leppoisan tunnelman säilytämme aina!