Leiritoiminta
Leirikoulut

Akác-tanyalla on loistavat puitteet leirikouluille. Tilamme sijaitsee rauhallisessa pikkukylässä, mutta kuitenkin vain 45 minuutin ajomatkan päässä Budapestistä. Meillä on tarjota turvallinen ympäristö leirikoululaisille oppia ja kokea uutta ulkomailla. Suomenkielinen isäntäpari auttaa mielellään niin matkan järjestelyissä kuin paikan päälläkin.

Majoitusvaihtoehtoja on useita. Yöpyminen on mahdollista myös ulkosalla teltoissa, metsässä tai pustalla. Katso kohta majoitus.
Leirikoulun teemana voi olla esimerkiksi: maaseutu, maatilan työt, Unkarin luonto, Unkarin kulttuuri, sukulaiskansat. Vaihtoehtoja löytyy. Vapaa-ajaksi tilalta löytyy paljon tekemistä kaikenikäisille.

Unkarin pusta tarjoaa rajattomat mahdollisuudet unohtumattomalle leirikouluelämykselle ainutlaatuisessa ympäristössä! Kysy lisää ja pyydä tarjous.

Ratsastusleirit

Järjestämme ratsastusleirejä alle 18- vuotiaille nuorille loma-aikoina: hiihtolomilla, pääsiäisenä ja kesällä.

Akác-tanyalla on loistavat puitteet leirikoulujen järjestämiseen. Tilamme sijaitsee rauhallisessa pikkukylässä, mutta kuitenkin vain 45 minuutin ajomatkan päässä Budapestistä. Meillä on tarjota turvallinen ympäristö leirikoululaisille, oppia uutta ja kokea elämää ulkomailla. Suomenkielinen isäntäpari auttaa mielellään matkan järjestelyissä ja paikan päällä.

Majoitusvaihtoehtoja on useita. Katso tarkemmat tiedot kohdasta majoitus.

Teemaleirikoulukin on helppo järjestää Akác-tanyalla. Leirikoulun teemana voi olla esimerkiksi: maaseutu, maatilan työt, Unkarin luonto, Unkarin kulttuuri, sukulaiskansat… Vaihtoehtoja on lukuisia. Vapaa-ajalle tilalta löytyy paljon tekemistä kaikenikäisille. Mm. hevosratsastusta, jalkapallogolfia ja saunomista.

Ota reippaasti yhteyttä sähköpostitse, kysy lisää ja pyydä tarjous.