Varaa

Sesongin alkupuolella, tammi-, maaliskuun välissä vuorokauden hintaan sisältyy majoitus ruokailuineen (aamiainen, kevyt keittolounas, illallinen). Ratsastajille ratsastusta (n. 1,5-2 tuntia/pv.). Ratsastus säävarauksella, mutta Unkarin leuto talvi ja alkukevät tekevät miltei poikeuksetta mahdolliseksi myös ratsastuksen. Suositellaan niille ratsastajille, jotka haluavat pienryhmissä ratsastaa maastossa, tai kerätä lisää ratsastuskokemuksia ja hevosmiestaitoja.

Huhti-, lokakuun välissä vuorokauden hintaan kuuluu majoitus ruokailuineen (aamiainen, kevyt keittolounas, illallinen). Ratsastajille ratsastukset (2x 1,5-2 tai 1×3 tuntia/pv.) Unkarin kevät, kesä ja alkusyksy on ohjelmarikas ja lämmin sitä voi suositella kaikille, riippumatta siitä ratsastaako vai tuleeko lomalle.

Marras- ja joulukuussa, sesongin loppupuolella vuorokauden hinta sisältää majoituksen ruokailuineen (aamiainen, kevyt keittolounas, illallinen). Ratsastajille ratsastukset (n. 2 tuntia/pv.). Ratsastus säävarauksella; kuitenkin Unkarin pitkä syksy voidaan sanoa ihanteelliseksi ratsastusajaksi! Suositellaan niille, jotka haluavat pienryhmissä ratsastaa, tai kerätä lisää ratsastuskokemuksia vaikka kentällä.

Vetäjällä on oikeus muuttaa päivän ratsastuksen määrää, mikäli ryhmän turvallisuus tai muu erikoistilanne niin vaatii.

Isoon taloon otetaan vastaan vain ryhmävarauksia.

Päärakennuksen uudet huoneet ovat samanhintaisia kuin kahden hengen mökit. (Mökki H2)

Yksin matkustavan on varattava yhden hengen huone/mökki, ellei joku muukin varaa samalle ajalle nais/miespaikkaa. Ei-ratsastavien vrk hintaan sisältyy majoitus ruokailuineen (aamiainen, kevyt keittolounas, illallinen). Alle 2-vuotiaat veloituksetta. 2-7 vuotiaille vrk hinta on 50% aikuisten hinnasta. Yhden yön varauksesta veloitetaan + 5%/hlö. Tämä ei koske ryhmävarauksia. Ryhmät: pyydä ryhmätarjous info@akactanya.hu

Varauksen voi tehdä alla olevan lomakkeen kautta. Muista lentoaikataulu, erikoisruokavalio ja valittu maksutapakin lähettää samalla!

Maksu

Varausmaksu on 100 euroa/asiakas, jonka voi suorittaa varaussivun pankkitietojen avulla, loput paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla. Toinen mahdollisuus on niille, jotka haluavat matkustaa ilman ylimääräistä käteistä. He voivat maksaa koko summan alla mainitulle tilinumerolle varattaessa. Varauslomakkeeseen pyydämme ilmoittamaan kumpi vaihtoehto on valittu maksutavaksi.

Ratsastajille: Tutustu –näihin: Ilmoittautuminen maastoratsastukseen- sivuihin huoleellisesti, ja ota tulostettu viimeinen sivu mukaan, jossa on saapuvan ratsastajan (tai huoltajan) allekirjoitus.
Ratsastajille matkavakuutus ja KELA:n EU-sairaanhoitokortti on pakollinen, mutta ei ratsastavillekin suositellaan. Uusi hinnasto ilmestyy aina tammikuussa. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.

Lomakkeella voit tehdä huonevarauksen ja/tai tarjouspyynnön. Kun olemme vastaanottaneet varauspyynnön, otamme mahdollisimman pian yhteyttä sinuun ja vahvistamme varauksen. Huonevaraustiedustelu tulee tehdä vähintään viikko ennen suunniteltua tulopäivää. Muissa tapauksissa viestin lisäksi pyydämme varauksen puhelimitsekin (+36 30 964 82 72). Karavaanarit ja moottoripyöräilijät voivat ilmoittaa tulostaan matkaltakin.

Huom! Varauksesi on voimassa kun varausmaksu on saapunut tilillemme ja olet saanut vahvistuksen sähköpostiisi.

Varausmaksun voit suorittaa pankkisiirrolla tilillemme:

Innatura Hungary Kft.
Bank account number:

EUR: CSOB, SK-815 63 Bratislava, Michalská 18. Tilinumero IBAN muodossa: SK18 7500 0000 0040 2387 5748

SWIFT/BIC: CEKOSKBX

Innatura Hungary Kft. /Akác-tanya

H-2724 Újlengyel,
Hernádi dűlő 18.
Tel: +36 30 964 82 72

viite: matkustajan/ryhmän nimi ja tulopäivä.

 

Peruutusehdot

mikäli varaus peruutetaan alla 14 vrk ennen tuloa, etukäteen maksettu varausmaksu veloitetaan. Ryhmävarauksen maksu- ja peruutusehdot sovitaan erikseen. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.