Kivihieronta

Kesto 1h

Kivihieronta on tuhansien vuosien ajan tunnettu hoitomuoto, jota käytettiin sekä itämaisissa, että vanhoissa kulttuurikehdoissa mm. Amerikassa.
Hoidon aikana laitetaan useisiin pisteisiin eri puolille vartaloa etukäteen lämmitetyt kivet ja ne jätetään ihoon muutaman minuutin ajaksi. Sen jälkeen aloitetaan hieronta tasapainottavalla vartaloöljyllä. Hieronta aloitetaan hienovaraisilla liikkeillä ja vähäisella paineella niihin
kohtiin, joita hoidetaan. Ihminen kokee muutaman minuutin hoidon jälkeen syvää rauhaa, hengitys syvenee, ihon kimmoisuus paranee, päivän mittaan kerääntyneet stressi ja väsymys poistuvat, ikään kuin paino olisi poistettu harteilta.

 

Meridiaanihieronta

Kesto: vartalo 1,5h, vartalo ja kasvot 2h

Rentouttavan tehokkaasti tasapainoon, pisteestä pisteeseen.
Hoito perustuu vanhaan kiinalaiseen lääketieteeseen ja on ollut käytössä vuosituhansia. Asiakkaat kuvaavat hoidon jälkeistä olotilaa erittäin rentoutuneeksi. Meridiaanihieronta myös elävöittää kehoa, poistaen stressiä ja lisäten elinvoimaa. Kehomme akupunktiopisteet sijaitsevat 12 päämeridiaanin sisällä, jotka jokainen hierotaan ja venytellään käsin auki, öljyä apuvälineenä käyttäen ja sitä kautta vaikutetaan sisäelinten energeettiseen järjestelmään ja pystytään tasapainottamaan erilaisia häiriötiloja. Meridiaanihieronta avaa kehon tukoksia ja voimistaa elinvoiman virtausta koko kehossa. Tämän seurauksena immuunijärjestelmä voimistuu, jolloin keho pystyy paremmin vastustamaan ja parantamaan sairauksia. Meridiaanihieronta tehdään hierontapöydällä, asiakkaalla on alusvaatteet tai hänen niin halutessaan ohut pumpulivaate päällä. Hoidettavan päälle laitetaan pyyhe tai huopa.
Hoidetaan kehon molemmat puolet: Kädet, jalat, selkä, vatsa ja lopuksi pää. Hoito sopii kaikenikäisille.

Hoitoa ei suositella:
– Raskauden ensimmäisinä kuukausina
– Syöpää sairastaville
– Elinsiirtopotilaille
– Tekonivelistä pitää mainita, sillä niiden kohdalla käsittely suoritetaan varovammin

Manikyyri

Manikyyriin kuuluu kynsinauhojen ja kynsien hoito, kynsien muotoilu, käsien kevyt hieronta ja haluttaessa kynsien lakkaus.

Manikyyrin kesto n. 30 minuuttia.

 

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta kohdistuu päänahkaan, korviin, kasvoihin, kaulaan, hartioihin ja olkavarsiin. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, rentouttaa sekä auttaa mm. Stressiin, migreeniin ja unettomuuteen.
Hieronta tasapainottaa autonomista hermostoa ja siten nopeuttaa kehon omia paranemisprosesseja sekä ennaltaehkäisee sairauksia vahvistamalla vastustuskykyä. Intialaisessa päähieronnassa asiakas istuu mukavasti tuolilla ja hoito tehdään ohuen paidan läpi ilman öljyä.

Hoidon kesto on n. 30 min.

 

Rakennekynnet

Aktiivisen loman jälkeen saat kynsiisi lisää tyyliä ja näyttävyyttä rakennekynsien avulla. Laadukkaan työn hinta on vain murto-osan Suomen hinnoista. Väri- ja malli valitaan juuri sinulle sopivaksi, ja työn tekee osaava kynsihoitaja.

 

Pedikyyri

Pedikyyri pehmentää ja kaunistaa jalkojen ihoa. Jalat ovat ihmisellä kokoajan työssä, ja jalkapohjiin ja varpaisiin tulee helposti kovettumia ja haavaumia jotka voivat vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin. Anna jaloillesi hetki levähtää ja nauti rentouttavasti hetkestä osaavan jalkahoitajan käsissä.

Pedikyyriin kuuluu puhdistava ja pehmentävä jalkakylpy, kovettumien poistaminen jalkapohjista ja kantapäistä, kynsien leikkaus ja kynsinauhojen siistiminen sekä kynsien lakkaus toiveittesi mukaan. Tätä voi suositella lämpimästi myös miehille.

 

Hammashoito

Erittäin ammattitaitoinen ja ihmisystävällinen hammashoitajamme tekee työnsä nopeasti ja huolellisesti, paljon edullisemmin kuin Suomessa.

Muistathan, että sinulla on mahdollista saada meillä tehdyistä hammashoitajan palveluista Kela-korvausta. Lue lisää Kelan sivuilta.

 

Hieronta

Hieronta 60 min.
– Parannus hieronta esim: Selkä + niska/hartia/pää tai jalat + rintakehä
Hieronta 45 min.
– Virkistävä hieronta esim: selkä + niska/hartia tai jalat
Hieronta 30 min.
– Virkistävä/parannus hieronta esim: Selkä ja pää, jalkapohjat tai pää + kasvot +rintakehä

Ota heti aikaa itsellesi ja varaa rentouttava hieronta sinulle parhaiten sopivaan aikaan. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja laukaisee lihasjännitystä sekä lievittää kipua. Hoito suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, jolloin päästään hyvään lopputulokseen. Huomioithan sen, että hierontaa ei suositella jos sinulla on kuumetta, olet päihtynyt tai sairastat aktiivista syöpää tai reumaa. Kerrothan hierojalle myös muista hierontaan vaikuttavista seikoista, kuten mahdollisesta raskaudesta, korkeasta verenpaineesta, laskimotukoksesta tai muusta akuutista vammasta tai sairaudesta.