Leirikoulut

Akác-tanyalla on loistavat puitteet leirikouluille. Tilamme sijaitsee rauhallisessa pikkukylässä, mutta kuitenkin vain 45 minuutin ajomatkan päässä Budapestistä. Meillä on tarjota turvallinen ympäristö leirikoululaisille oppia ja kokea uutta ulkomailla. Suomenkielinen isäntäpari auttaa mielellään niin matkan järjestelyissä kuin paikan päälläkin.

Majoitusvaihtoehtoja on useita. Yöpyminen on mahdollista myös ulkosalla teltoissa, metsässä tai pustalla. Katso kohta majoitus.

Lue lisää …

Moottoripyöräparkki

Tervetuloa Euroopan keskeisimmälle mp-varikolle!

Unkarin sijainti Euroopassa on keskeinen ja siksi se on ihanteellinen kohde moottoripyörällä liikkuville. Euroopassa järjestetään lukuisia kokoontumisajoja, joihin on helppo lähteä Unkarista kattavaa ja hyväkuntoista moottoritieverkostoa pitkin. Keski-Euroopassa pyöräilykausi on reilusti pidempi kuin Suomessa, jopa maaliskuusta marraskuun loppuun asti. Etelä- ja Keski-Euroopan loma- ja kaupunkikohteet ovat lähes kaikki muutaman tunnin ajomatkan päässä. Lähiseudulta löytyy myös Euroring kilparata, jossa voi testata ajotaitoaan ja kokeilla pyöränsä tehoja turvallisissa olosuhteissa, ja Nyáregyházán motocross-rata.

Lue lisää …

Opaspalvelut

Akác-tanyalla on oma opas, joka voi auttaa sinua niin matkasi järjestämisessä kuin tulkkauksissakin.

Kati on toiminut vuosien ajan sekä oppaana että tulkkina, niin liike-elämässä kuin vapaa-ajan tilaisuuksissakin.

Lue lisää …

Yritystilaisuudet

Erilaisille yritystilaisuuksille sopii hyvin isotalo ja saunarakennus. Tiimityöskentelyä auttaa langaton laajakaistanetti, fläppitaulu, videotykki ja kangas, sekä rauhallinen ympäristö, jossa voi mahdollisesti suorittaa yhteistyötä parantavia tehtäviä sekä sisällä että ulkona. Päärakennuksen edessä ja terassilla voi pitää esittelytilaisuuden ja vaikka tanssiaisetkin. Kesäisin päärakennuksen edessä olevat isot avonaiset teltat ovat suosittuja yritystilaisuuksissa. Ota yhteyttä niin räätälöimme teille sopivan paketin!

Lue lisää …

Yksityistilaisuudet

Akác-tanyalla on vietetty useita yksityistilaisuuksia; ristiäisiä, polttareita, syntymäpäiviä, suku -ja luokkatapaamisia, ym. Kaiken ikäiset juhlijat viihtyvät hyvin, sillä meillä on jokaiselle jotakin. Pienimmät juhlijat pystyvät leikkimään sekä ulkona että sisällä, joten vanhemmatkin voivat rauhassa vaihtaa kuulumisia ystävien ja sukulaisten kanssa. Nuoriso taas voi nauttia uimisesta paljussa, nauttia saunoista pelata biljardia, jalkapalloa tai erilaisia muita pelejä.

Lue lisää …

Hyvinvointi ja kauneus

Uuden rakennuksen valmistuttua tilat mahdollistavat kasvohoitojen ja erilaisten hoitomuotojen palvelut.

Lue lisää …