Moottoripyöräparkki

Tervetuloa Euroopan keskeisimmälle mp-varikolle!

Unkarin sijainti Euroopassa on keskeinen ja siksi se on ihanteellinen kohde moottoripyörällä liikkuville. Euroopassa järjestetään lukuisia kokoontumisajoja, joihin on helppo lähteä Unkarista kattavaa ja hyväkuntoista moottoritieverkostoa pitkin. Keski-Euroopassa pyöräilykausi on reilusti pidempi kuin Suomessa, jopa maaliskuusta marraskuun loppuun asti. Etelä- ja Keski-Euroopan loma- ja kaupunkikohteet ovat lähes kaikki muutaman tunnin ajomatkan päässä. Lähiseudulta löytyy myös Euroring kilparata, jossa voi testata ajotaitoaan ja kokeilla pyöränsä tehoja turvallisissa olosuhteissa, ja Nyáregyházán motocross-rata.

Moottoripyöräilijät voivat jättää meille pyöränsä säilöön “pyöräparkkiin” seuraavaa reissua varten. Pienet korjaukset voi tehdä täällä itse tai käyttää edullisia lähihuoltopalveluita. Kun pyörä on valmiina turvallisessa, suomenkielisessä paikassa keskellä Eurooppaa, siirtyminen Suomesta matkan päämäärään sujuu helpommin ja matkasta pääsee nauttimaan nopeammin. Akác-tanya on oikea pit stop sekä pyörälle että ajajalle!

Hanki pyörällesi vakituinen levähdyspaikka Euroopan sydämestä, Unkarin Akác-tanyasta! Tule tutkimaan Euroopan suosituimmat moottoripyöräreitit. Sydämellisesti tervetuloa! HUOM! Kuljetus- ja pyöräparkki maksetaan euroina (€) Unkarissa paikan päällä käteisellä.

MP-ohjeita kuljetukseen

UUTUUTENA! Kyllästyttääkö ajaa Via Baltican kautta taas? Meneekö lyhyestä lomasta liikaa aikaa ajaa sen kautta kiinnostavampiin Keski- ja Etelä-Euroopan kohteisiin? Akác-tanyan kautta järjestyy moottoripyöräsi kuljetus Suomesta Keski-Eurooppaan edullisesti, turvallisesti ympäri vuoden. Rekka kulkee viikottain Unkari-Helsinki-Vaasa väliä, joten varmasti löytyy sinullekin sopiva ajankohta ja lastauspaikka. Kuljetushinnat alkaen 335 euroa/suunta kuljetustelineellä, mutta on myös mahdollista vuokrata meiltä metallisia moottoripyöräalustoja ja kuljetusliinoja kuljetusta varten joiden avulla pyörän kuljettaminen Akác-tanyalle sujuu vielä vaivattomammin ja turvallisemmin. Osta lennot itsellesi me haemme sinut kentältä ja voit hypätä meiltä suoraan moottoripyöräsi satulaan. Akác-tanyalla on myös mahdollista valmistautua tulevaan matkaan, majoittua ennen matkan alkua ja rentoutua matkan jälkeen.