Majoitus
Päärakennus

Akác-tanyan päärakennuksen yläkerrassa on kuusi valoisaa huonetta, jotka sopivat 1-3 hengelle. Päärakennuksessa majoittuville vieraille on yhteiset oleskelutilat, lisäksi pelihimoa voi tyynnyttää biljardipöydässä.

Päärakennuksen yläkerrassa on kaksi vessaa ja suihkua. Päärakennuksen yläkerran huoneet siivotaan kerran viikossa ja samalla pyyhkeet ja lakanat vaihdetaan.

Päärakennuksen alakerran uudet huoneet sopivat hyvin pareille/pariskunnille ja niissä on oma sisäänkäynti ja kylpyhuone.

 

Mökit

Akaasia-tanyalla neljällä perusvarusultua mökkiä. Neljässä mökissä yhteensä seitsemän 3-5 hengelle sopivaa kaksikerroksista asuntoa (alakerta+makuuparvi). Mökit sopii erityisesti pariskunnille, perheille ja pienille ryhmille sekä kaikille mukavauttu ja rauhaa kaipaaville. Jokaisessa mökissä on oma terassi ja pieni teekeittiö.

Hirsitalo

Tunnelmallinen hirsitalo sopii mainiosti leiriläisille, isommalle perheelle tai metsästyspiirille. Talon alakerrassa Loskstilaalla, kaksi kylpyhuonetta, keittiö ja makuuhuone. Talon parvella on iso makuutila erillisin sänkyineen ja terassilla.

 

Isotalo

Isossa talossa on yhteensä 7 makuuhuonetta ja 2 kerrosta mukavalla terassilla. Talon yläkerrassa on kolme isoa sänkyä, kukin sopii 2-3 hengelle, lisäksi yläkerrassa on kaksi erillistä suihkua ja vessaa.

Alakerrassa on neljä pientä makuuhuonetta, jotka sopivat 1-2 hengelle. Niistä kolme on olohuoneen sisäänkäynnillä ja yksi on sisäänkäynnin ulkopuolella. Alakerrassa on kaksi kylpyhuonetta ja yksi erillinen vessa.

Isotalo soveltuu hyvin ryhmätapahtumien järjestämiseen. Isotalo on myös vuokrattavana erikseen tilaisuuksin ja koulutuksiin tuntihinnalla, ilman bestivitakin.