Budapest

Budapestin opastettu – kokopäiväretki

Minimiosallistujamäärä retkelle on 8 henkilöä.
Lähtö on klo 9.00, aamiaisen jälkeen. Aamupäivällä on mahdollisuus lähteä opastetulle kaupunkikierrokselle, jonka aikana tutustumme Budapestin päänähtävyyksiin – Sankarten aukioon (kävellen), Kaupunginpuistoon, Andrássy-tiehen, matkan varrella näemme upean Oopperatalon, Pyhän tapanin basilikan ja mahtavan Eduskuntatalon. Budan Linnavuoreen tutustumme kävellen ja Mátyás-kirkossa voimme vierailla sisällä. Kaupunkikierros kestää n. 3,5 tuntia kahvitauon (Linnavuorella) kanssa. Lounas omatoimisesti. Päivä Budapestissä päättyy Suuren kauppahallin parkkiin, jossa tavataan klo 18.00. Hintaa sisältyvät kuljetukset ja opaspalvelut.


Tutustu Budapestiin omatoimisesti – kokopäiväretki

Minimiosallistujamäärä retkelle on 8 henkilöä.
Lähtö on klo 9.00, aamiaisen jälkeen. Budapest on kuuluisa kahviloistaan, isoista viihde- ja kauppakeskuksistaan, teveyskylpylöistään. Kokemista ja katsomista riittää hyvin koko päiväksi. Hintaan sisältyvät kuljetukset.

Päivä Kaupunginpuistossa – kokopäiväretki

Minimiosallistujamäärä retkelle on 8 henkilöä.
Lähtö on klo 9.00, aamiaisen jälkeen. Kaupunginpuistosta löytyy monenlaista kohdetta niin lapsiperheille kuin muillekin: Sankarten aukio. Aukiolta löytyvät Unkarin suurmiehet kautta aikojen näyttävässä rivissä sekä Millennium muistomerkki. Kaupunginsirkus, eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha, huvipuisto, Széchenyin terveyskylpylä. Kylpylän ulkoallasosasto on suosittu talvellakin lämpimän ja terveellisen termaalivetensä ansiosta! Vajdahunyadin linna. Rakennuksessa toimii maatalous- ja metsästysmuseo. Taidehalli. Unkarin suurin galleria, jossa ei ole omaa kokoelmaa vaan vaihtuvissa näyttelyissä esitellään unkarilaista ja kansainvälistä nykytaidetta. Kaunotaidemuseo. Taidemuseo käsittää 100.000 teosta, oman kokoelman lisäksi esillä on vaihtuvia näyttelyitä. Liikennemuseo. Museosta löydät kattavan kokoelman esineistöä ikivanhoista autoista ja vetureista, avaruusrakettien kapseleihin. Hintaan sisältyvät kuljetukset.

 

Budapestin luonnon aarteet – kokopäiväretki

Minimiosallistujamäärä retkelle on 8 henkilöä.
Lähtö klo 9.00, aamiaisen jälkeen. Tutustumme Unkarin toiseksi pisimpään tippukiviluolaan, joka sijaitsee lähellä Budapestin keskustaa. Käymme myös historiallisessa labyrintissä ja päivän päätteeksi ihailemme Budapestiä János-vuorella sijaitsevasta, kuningatar Sissin mukaan nimetystä näköalatornista. Vuorelta laskeutumisen aikana “Libegő” köysiratahissillä alas, Budapestin panoraama avautuu matkustajalle kokonaan. Hintaan sisältyvät kuljetukset ja opaspalvelut.

Budapest yön loisteessa – iltaretki

Minimiosallistujamäärä retkelle on 8 henkilöä.
Ohjelmallinen laivaristeily Tonavalla. Joka päivä tarjolla eri ohjelma. Lähtö on klo 16.00 Vietä ilta Tonavalla risteillen ja nauttien mm. hyvästä ruuasta, viinistä, operetista ja live musiikista. Samalla näet Budapestin iltaloistossaan aitiopaikalta. Hintaan sisältyy: kuljetukset, opaspalvelut, laivaliput ohjelmineen ja illallinen laivassa (juomat eivät sisälly hintaan).