Majoitus
Päärakennus

Akác-tanyan päärakennuksen yläkerrassa on kuusi valoisaa huonetta jotka sopivat 2-3 hengelle. Päärakennuksessa majoittuville on tarjolla tilavat yhteiset oleskelutilat, lisäksi pelihimoa voi tyynnyttää biljardipöydässä

Päärakennuksen yläkerrassa on kaksi kylpyhuonetta ja lisäksi alakerrassa on yksi erillinen wc. Päärakennuksen huoneet sopivat erinomaisesti henkilöille, joille yhdessäolo on omaa rauhaa tärkeämpää.

Päärakennuksen alakerran uudet huoneet sopivat hyvin pareille/pariskunnille. Huoneilla on oma sisäänkäynti ja molemmilla on oma kylpyhuone.

bedroom

Mökit

Akác-tanyalla on neljä perusvarusteltua mökkiä. Neljässä mökissä on yhteensä seitsemän 2-5 hengelle sopivaa kaksikerroksista huoneistoa omaa rauhaa kaipaaville. Mökit sopivat erityisen hyvin pariskunnille, perheille ja pienemmille ryhmille, sekä kaikille jotka suosivat mukavuutta ja omaa rauhaa. Jokaisessa huoneistossa on oma kylpyhuone.

Hirsitalo

Tunnelmallinen hirsitalo sopii mainiosti majoitukseen leiriläisille tai isommalle perheelle tai ystäväpiirille. Talon alakerrassa on oleskelutila, kylpyhuone, keittiö sekä erillinen makuuhuone. Talon parvella on iso makuutila erillisine sänkyineen ja terassi.

Isotalo

Isossa puutalossa on yhteensä seitsemän makuuhuonetta sekä viihtyisät yhteistilat kahdessa kerroksessa, ja tilava terassi. Talon yläkerrassa on kolme isoa makuuhuonetta, kukin sopii 2-3 hengelle, lisäksi yläkerrassa on kaksi erillistä suihkua ja vessaa.

Alakerran olohuone sopii erinomaisesti pieniin yritys- tai yksityistilaisuuksiin, mm. koulutuksiin. Alakerrassa on neljä pientä makuuhuonetta, jotka sopivat 1-2 hengelle, joista kolmen sisäänkäynti on olohuoneesta, ja yhteen on erillinen sisäänkäynti. Alakerrassa on kaksi kylpyhuonetta sekä yksi erillinen vessa.

Isotalo sopii hyvin majoitukseen ryhmille sekä koulutustilaisuuksien järjestämiseen.