Majoitus

Tällä hetkellä meillä on vaihtoehtoina neljä eri tyyppistä majoitusta, mistä voit valita itsellesi sopivimman.

Päärakennus
Päärakennuksen yläkerrassa on kuusi 2-3 hengen aurinkoista huonetta, yhteiset oleskelutilat ja biljardipöytä. Yläkerrassa on kaksi tilavaa kylpyhuonetta ja alakerrassa yksi erillinen vessa. Näitä huoneita suosittelemme ensisijaisesti niille, joille hyvä fiilis ja porukkahenki ovat tärkeämpiä kuin oma kylpyhuone.

Päärakennuksen alakertaan rakennettiin kaksi uutta huonetta, joilla on oma yhteinen sisäänkäynti talon takana. Molemmassa huoneessa on parisänky ja oma kylpyhuone

Päärakennuksen uudet huoneet

Iso talo

Isossa talossa on kahdessa kerroksessa seitsemän makuuhuonetta, viihtyisät yhteistilat ja tilavat terassit. Alakerran iso olohuone sopii erinomaisesti pieniin koulutus-, yritys- tai yksityistilaisuuksiin. Yläkerrassa on kolme isompaa 3-4 hengen huonetta ja kaksi erillistä suihkua ja vessaa. Alakerrassa taas on neljä pienempikokoista 1-2 hengen huonetta, joista kolmen sisäänkäynti on olohuoneesta, ja yhteen on erillinen sisäänkäynti ulkoa. Alakerrassa on kaksi kylpyhuonetta ja yksi erillinen vessa.

Mökit

Neljässä mökissä on seitsemän 2-5 hengen kaksikerroksista huoneistoa omaa rauhaa kaipaaville. Suosittelemme mökkimajoitusta perheille ja pienille ryhmille. Jokaisessa mökissä on oma kylpyhuone.

Hirsitalo

Tämä talomme sopii mainiosti leiriläisille tai jopa isommalla perheelle, ystäväpiirille. Talolla on oma kylpyhuone.

Reméljük hamarosan vendégül láthatunk az Akác-tanyán!

Foglald le a szállásod vagy kérj egyedi ajánlatot!