Muut palvelut

Hammashoidot

Uutus Akác-tanyalla! Oletko kyllästynyt jonottamaan Suomessa hammaslääkärillesi? Hammaslääkärimme vastaanotolla saat hampaillesikin nopeasti apua tasokkaasti ja edullisesti. Hampaanvalkaisusta jopaa uusiin hampaisiin asti matkasi aikana.

Kylpylät

Dabasin ja Albertirsan kylpylät ovat vain n. 15 km tilaltamme. Molemmat kylpylät kesällä, Ceglédissä (n. 30 km) olevan termaali- ja elämyskylpylän katettu puoli ympäri vuoden ottaa vastaan vieraita.

Patikointiretkillämme voit tutustua akasia- ja tammimetsien sekä pustan elämään, kuten myös historiaankin.
Túrák

Hangulatos éjszakai túrákon is részt vehetsz lóháton, gyalog, vagy akár lovaskocsival.

Patikointiretkillämme voit tutustua akasia- ja tammimetsien sekä pustan elämään, kuten myös historiaankin.
Lämpiminä kesä- ja syysiltoina nuotion vieressä on kiva istuskella, paistaa vaikka lettuja tai makaraa, mutta voi pelkästään katsoa tähtitaivastakin
Ratsastuksen niinkun muun ohjelmankin jälkeen on kiva pelata lentopalloa, sulkapalloa, mölkkyä, ym.
Täällä on helppo harjoitella vaikkapa suunnistuskisoihin tai jokavuotuiselle Budapest Maratonille.
Elokuva, musiikki, biljardi

Jos ulkoilu kyllästyttää tai sää on huono, voit pitää hauskaa sisällä kuuntelemalla musiikkia, katsomalla elokuvia tai vaikka pelaamalla biljardia tai muita mukavia seurapelejä.

 

Internet

Langaton laajakaista mahdollistaa sen, että voit lomasi aikana pitää yhteyttä kotiin ja maailmalle.

Viininmaistiaiset

Voit osallistua syksyllä lähikylien viinikorjuujuhliin, tai tutustua unkarilaiseen viinikulttuuriin asiantuntijan johdolla ympäri vuoden. Viininmaistiaiset Viininmaistiaiset.

Manikyyri/Pedikyyri

Hemmottelupalveluistamme manikyyri on todella suosittu. Pedikyyrin jälkeen jalkasi ovat kuin uudet, tätä voi suositella lämpimästi myös miehille. Aktiiviloman jälkeen saat kynsiisi lisää näyttävyyttä rakennekynsien avulla. Laadukkaan työn hinta on vain murto-osan Suomen hinnoista. Tutustu muihin hemmotteluhoitoihimme: Palvelulista.

Disco, Karaoke

Karaokea voit laulaa vaikka joka ilta saunarakennuksen salissa, suosikkihittejä suomeksi, englanniksi ja unkariksi….Yeah!

Hieronta

 

Hierontoja joka lähtöön: tavallisten hierontojen lisäksi (virkistävä, parannus, jalkapohjat yms.) uutuutena meridiaanihieronttakin. Hieronta on hellävarainen apu moneen vaivaan ja hyvin täydentää saunassa, suolapaljussa rentoutumista. Hintakin on lompakollesi ystävällinen.

Csoportok, sportkörök, klubok számára az igények alapján a teljes itt-tartózkodást, edzést, versenyre készülést megszervezzük, lehetőséget biztosítva akár helyi csapatokkal való megismerkedés lehetőségét.

Változtatást jogát fenntartjuk!