Budapest

Budapestin opastettu – kokopäiväretki

Minimiosallistujamäärä retkelle on 8 henkilöä.

Lähtö on klo 9.00, aamiaisen jälkeen. Aamupäivällä on mahdollisuus lähteä opastetulle kaupunkikierrokselle, jonka aikana tutustumme Budapestin päänähtävyyksiin – Sankarten aukioon (kävellen), Kaupunginpuistoon, Andrássy-tiehen, matkan varrella näemme upean Oopperatalon, Pyhän Tapanin Basilikan ja mahtavan Eduskuntatalon. Budan Linnavuoreen tutustumme kävellen ja Mátyás-kirkossa voimme vierailla sisällä. Kaupunkikierros kestää n. 3,5 tuntia kahvitauon (Linnavuorella) kanssa. Lounas omatoimisesti. Päivä Budapestissä päättyy Suuren Kauppahallin parkkiin, jossa tavataan klo 18.00. Hintaan sisältyvät kuljetukset, opaspalvelut.

Tutustu Budapestiin omatoimisesti – kokopäiväretki

Minimiosallistujamäärä retkelle on 8 henkilöä.

Lähtö on klo 9.00, aamiaisen jälkeen. Budapest on kuuluisa kahviloistaan, isoista viihde- ja kauppakeskuksistaan, terveyskylpylöistään. Kokemista ja katsomista riittää hyvin koko päiväksi. Hintaan sisältyvät kuljetukset.

Päivä Kaupunginpuistossa – kokopäiväretki

Minimiosallistujamäärä retkelle on 8 henkilöä.

Lähtö on klo 9.00, aamiaisen jälkeen. Kaupunginpuistosta löytyy monenlaista kohdetta niin lapsiperheille kuin muillekin: Sankarten aukio, Taidehalli, Kaunotaidemuseo, sirkusrakennus, Eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha, Széchenyin terveyskylpylä, lukuisia ravintoloita ja viihtyisiä puistopolkuja, Vajdahunyadin upea linna, jonka ympärillä on pieni lampi, josta talvella tulee suosittu luistelupaikka. Aukiolta löytyvät Unkarin suurmiehet kautta aikojen näyttävässä rivissä sekä Millennium muistomerkki. Taidehalli on Unkarin suurin galleria, jossa ei ole omaa kokoelmaa vaan vaihtuvissa näyttelyissä esitellään unkarilaista ja kansainvälistä nykytaidetta. Budapestin eläintarha on Euroopan vanhimpia, jossa viihtyvät perheen pienimmätkin. Kylpylän ulkoallasosasto on suosittu talvellakin lämpimän ja terveellisen termaalivetensä ansiosta! Vajdahunyadin linnassa toimii mm. Maa- ja Metsätalousmuseo. Kaunotaidemuseo on vasta remontoitu ja avattu uudestaan. Se käsittää n. 100.000 teosta, oman kokoelman lisäksi esillä on vaihtuvia näyttelyitä. Hintaan sisältyvät kuljetukset.

Budapestin luonnon aarteet – kokopäiväretki

Minimiosallistujamäärä retkelle on 8 henkilöä.

Lähtö klo 9.00, aamiaisen jälkeen. Tutustumme Unkarin toiseksi pisimpään tippukiviluolaan, joka sijaitsee lähellä Budapestin keskustaa. Käymme myös historiallisessa labyrintissä ja päivän päätteeksi ihailemme Budapestiä János-vuorella sijaitsevasta, kuningatar Sisin mukaan nimetystä Erzsébet näköalatornista. Vuorelta laskeutumisen aikana “Libegő” köysirathissillä alas, Budapestin panoraama avautuu matkustajalle kokonaan. Huom! Vuoristoreiti vaativat sekä hyvää kuntoa että hyvät retkikengät, -varusteet. Hintaan sisältyvät kuljetukset ja opaspalvelut. Lounas omatoimisesti.

Budapest yön loisteessa – iltaretki

Minimiosallistujamäärä retkelle on 8 henkilöä.

Ohjelmallinen laivaristeily Tonavalla. Joka päivä on tarjolla eri ohjelma. Lähtö on klo 16.00 Vietä ilta Tonavalla risteillen ja nauttien mm. hyvästä ruoasta, viinistä, operetista, elävästä musiikista tai vaikkapa tanssiaisista. Samalla näet Budapestin iltaloistossaan aitiopaikalta. Hintaan sisältyy: kuljetukset, opaspalvelut, laivaliput ohjelmineen ja illallinen laivassa (juomat eivät sisälly hintaan).

Oikeudet muutoksiin pidätetään.