Saunat

Saunat

Sauna bulevardin historia on aika pitkä. Újlengyelin ensimmäinen sauna oli Akác-tanyan päärakennuksessa oleva suomalainen sähkösauna (ajatus saunastakin oli sen verran vierasta vielä täällä 1990 luvun alussa, ettei kylä ensin antanut lupaakaan sille), joka palveli lähes 10 vuotta moitteita, mutta majoitustilojen laajennettua tiesimme heti, että se on liian pieni, niin rakennettiin iso saunarakennus, jossa on nykyään puusaunamme hierojan ja hammaslääkärin huoneen ja karaokesalin kanssa.

Tämä saunarakennuskin on jo laajentunut, mutta suuria muutoksia alkoivat tapahtumaan kun 2005 rakennettiin ensimmäinen savusaunamme, jonka seurasi sitten kota, savisauna ja lämmitettävät paljut 2009, joista toinen, pienempi on edelleenkin käytössä ja on erittäin suosittu lämpimän ja suolaisen vetensä ansiosta. Viimeisinä kotagrilli ja kotasauna on saapunut Suomesta ja saivat punapultamaalauksen.

Savusauna on uusi tulokas Unkariin; täällä vielä tuntematon suomalainen uusvanha suosikki on ollut jo kuitenkin useita kertoja Unkarin televisiossa ja kansainvalisessä mediassa.

Sauna Boulevard kehittyy koko ajan; yritämme tehdä siitä sellaisen wellness-osaston, josta löytyy sekä esi-isiemme luonnollisia tietoja kehostamme, sielustamme puhdituksesta, että uusi teknologia jolla voidaan tehokkaasti mutta nauttien ja samalla rennosti totetuttaa erilaiset hoidot.

Rakennukset on vuokrattavana ryhmille ilman majoitustakin erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Minimihenkilömäärä on 12 henkeä.

A füstös szauna talán az egyik legősibb finn szaunatípus…

A fakunyhónak még kéménye sincs, a füst csak kisebb füstnyílásokon távozik, miután átjárta az épületet. Ennek köszönhetően a levegő bent nagyon kellemes füstaromával teli. (Természetesen bemenni csak azután szabad, ha már csak az aroma van bent, és a füst már eltávozott!)
De amíg a füstös szauna felmelegszik (ez közel 12 órai folyamatos fűtést igényel), átsül, megfüstölődik a szaunában a vacsora is.

Mivel a füstös szauna begyújtása hosszabb előkészületet igényel, csak előre egyeztetett időpontokban, csoportoknak fűtjük föl.

A füstös szauna és a jurta kisebb, kb. 15-20 fős rendezvényekre önállóan is kibérelhető, szállással vagy akár anélkül.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Találkozzunk az Akác-tanyán!

Foglald le a szállásod vagy kérj egyedi ajánlatot!

lableckod01